Sejas serumi - kāpēc un kā pareizi tos lietot

Eļļas serumi sejas ādai ir efektīvi un satur daudz aktīvu vielu, kas dziļi mitrina un atjauno ādu dziļākajos šūnu slāņos, izlīdzina sejas grumbas un nostiprina sejas ovālu.

MARUSHA mitrinošs un atjaunojošs Sejas serums ar Q10 dziļi mitrina, izlīdzina, atjauno un pabaro ne tikai sausu, bet arī kombinētu un taukainu ādu. 

Ar ko atšķiras sejas serumi un sejas eļļas? Galvenā atšķirība ir to lietošanas mērķis un iedarbība.

Sejas eļļas ir vairāku eļļu sajaukums, savukārt sejas serums ir augstākās kvalitātes eļļu un aktīvo vielu ("high performance ingredients") kombinācija jeb koncentrāts ar konkrētu iedarbību, piemēram, serums grumbu izlīdzināšanai, sejas ovāla nostiprināšanai, serums nobriedušai un bālai sejas ādai, serumi naktij un dienai. Sejas serumu cena veikalu plauktos ir augstāka.

MARUSHA atjaunojošais un mitrinošais Sejas serums ar Q10 bagātīgi satur Brokoļu sēkliņu eļļu, Mežrozīšu eļļu un Koenzīmu Q10. Tas ir spēcīgs sejas ādu izlīdzinošs, pretgrumbu un sejas ādas šūnu atjaunojošs serums. Tas paredzēts dienai un naktij. Pateicoties vieglajai tekstūrai, sejas āda to viegli uzsūc.

MARUSHA Sejas Serums ir dermatoloģiski testēts un piemērots visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai.

 

Sejas serumi un eļļas - kādēļ tās lietot 

 1. Sejas serumi un Sejas eļļas ir ļoti mitrinošas. Ziemā mēs atrodamies telpās, kur intensīvi notiek karstā gaisa recirkulācija. Karstais un sausais gaiss izsūc mitrumu no ādas, padarot to sausu, veicinot priekšlaicīgu krunciņu veidošanos, kurām tur nav jābūt! Eļļas satur lielu daudzumu oleīnskābes un linolskābes, kas spēcīgi mitrina, nomierina ādu, veicot ādas aizsargfunkciju. Šādos apstākļos nekas labāk nespēj mitrināt sejas ādu kā vienīgi sejas eļļas un serumi.

2. Sejas serumi un eļļas ir īpaši nomierinošas jutīgai ādai. Daudzām eļļām piemīt pretiekaisuma īpašības, kas var palīdzēt nomierināt viegli kairinātu ādu. Tīra eļļa palīdz arī cīnīties ar pārslaino un apsārtušo ādu. Eļļām ir nomierinoša iedarbība uz ādu. Tās ir omega 6 taukskābju avots, tās satur linolskābi. Linolskābe palīdz atjaunot aizsargfunkciju, nomierina ādu, nodrošina līdzsvarotu sejas ādas krāsu.

3. Sejas eļļas padara ādu mirdzošu. Visas tīrās sejas eļļas padara ādu mirdzošu un rasotu, jo tās intensīvi mitrina un palīdz atjaunoties ādas šūnām. To nodrošina augstais saturs omega 3, 6 un 9, kā arī A, D un E vitamīnu.

4.  Sejas serumi un eļļas nodrošina veselīgu ādas novecošanās procesu. Grumbas un saules plankumi var būt brīvo radikāļu bojājumu rezultāts. Eļļās esošie antioksidanti atbalsta ādu un palīdz novērst novecošanās pazīmes. Dehidratācija var izraisīt arī ādas novecošanos, tāpēc, izsmidzinot eļļu, āda tiek barota un mitrināta. Sievietes regulāri jautā: kāda ir labākā sejas eļļa pret grumbām? Mūsu labākā izvēle veselīgai novecojošai sejai ir dabīga mežrozīšu eļļa ar antioksidantiem. Mežrozīšu eļļa ir viena no labākajām sejas eļļām nobriedušai ādai, jo satur daudz antioksidantu, kas iesūcas dziļi ādā, un tajā esošie A un E vitamīni palīdz stimulēt kolagēna ražošanu. Bagātīgs antioksidantu avots ir arī Koenzīms Q10, kas tiek pievienots Sejas serumiem. Marusha atjaunojošais Sejas serums ar Q10 bagātīgi satur Mežrozīšu eļļu un Koenzīmu Q10 - sejas āda to viegli uzsūc un palīdz atjaunoties ādas šūnām. 

5.  Sejas serums un sejas eļļa ir piemērota arī taukainai ādai. Taukainai ādai nav ieteicams attīrīt no tās visu eļļu, jo āda to ražos vēl vairāk. Ieteicams ādu maigi un rūpīgi notīrīt un pēc tam uzklāt dabiski aizsargājošo sejas serumu vai eļļu. Labākā sejas eļļa ādai ar noslieci uz pūtītēm ir Jojobas eļļa. Jojobas eļļa tehniski ir vasks – tās struktūra ir tuvāka vaska esteriem. Tas nozīmē, ka tā ļoti atdarina ādas dabisko sejas eļļu ražošanu, padarot to par labāko sejas eļļu taukainai ādai.

Zīmols MARUSHA piedāvā gan Sejas serumu ar Koenzīmu Q10, gan arī Sejas eļļu - tā izmantojama gan sejas attīrīšanai, gan masāžai, gan arī lietošanai kā parastu sejas eļļu (nenomazgājot to nost)

 

Marusha Sejas serumam ar CoQ10 daudzveidīgs pielietojums

MARUSHA produktiem - Sejas serumam un Sejas attīrošai/masāžas eļļai - ir daudzveidīga iedarbība un pielietojums. Tās satur augstākās kvalitātes sertificētas eļļas (ar Organic, Bio, Cosmos sertifikātiem), macerātus un aktīvās vielas, kas spēj uzlabot sejas ādas izskatu  un atdzīvina ādas toni jau pēc pirmās uzklāšanas. Abas šīs eļļas ir izmantojamas arī kā masāžas sejas eļļas.

MARUSHA Sejas attīrošā un masāžas eļļa - lietojama ar un bez ūdens

 

Serums sejai - lietošana:

 Uzklājiet sejas eļļu vai sejas serumu vakarā pirms gulētiešanas. Āda ātrāk atjaunojas naktī. Zīmola MARUSHA Atjaunojošs Sejas eļļas serums ar CoQ10 ir labāko 14 eļļu kombinācija – tai pievienota atjaunojošā Mežrozīšu eļļa, Brokoļu sēkliņu eļļu, Jojoba eļļa un vitamīniem bagātais saldais apelsīns. Tīru eļļu maisījums veicina arī relaksāciju – lieliski piemērots, lai palīdzētu atpūsties saspringtas dienas beigās un nodrošinātu mirdzošu un mitrinātu ādu nākamajā dienā.

- Izmantojiet sejas eļļu kā dabisku attīrošu līdzekli. 

Zīmola MARUSHA Sejas Attīrošai eļļai ir ne tikai ādu attīrošas, bet arī ādu atjaunojošas īpašības. Tā uzlabo ādas izskatu, nomierina, mitrina, mīkstina ādu un izlīdzina sīkās grumbiņas. Eļļa maigi notīra netīrumus, kosmētiku. Dažas tirgū esošās eļļas ir arī antibakteriālas. Kā to lietot? 1) Masējiet sejas eļļu uz sejas un kakla, tad maigi noslaukiet seju ar siltu flaneli vai muslīnu; VAI 2) uzpiliniet nedaudz ūdens un eļļas uz tīras drāniņas un masējošām kustībām notīriet netīrumus un kosmētiku uz sejas un ap acīm, tādējādi āda būs gan attīrīta, mitrināta un viegli pabarota. MARUSHA piedāvā Attīrošu un Masāžas sejas eļļu ar Rīsu eļļu, Jojoba eļļu, Kliņģerīti, Auzu eļļu, Smiltsērkšķu eļļu, E vitamīnu, kas viegli un maigi noņem kosmētiku no sejas un acu ādas, atjauno ādas krāsu, kā arī tā ir izmantojama kā masāžas eļļa.

 Pievienojiet pāris pilienu MARUSHA Atjaunojošo sejas serumu ar Q10 vai tīras organiskās mežrozīšu eļļas savam sejas krēmam vai uzklājiet to vienu uz ādas un ap acīm. Tad āda izskatīsies mirdzoša, mitrināta un atjaunota. 

- Pēc mitrinošā sejas krēma uzklājiet uz ādas sejas eļļu vai serumu (dažus pilienus).  Eļļas barojošās vielas iesūksies ādā, dziļi saglabājot mitrumu, bet krēms mitrinās ādas virsējos slāņus. Tas veiks ādas barošanu ilgāk un atstās mirdzošu sejas krāsu.

-  Sejas eļļa lieliski noder ādas uzlabošanai menopauzes laikā, kad kolagēna ražošana sāk samazināties. Ādai papildu impulsu dos ar C vitamīnu bagātinātās neroli un saldo apelsīnu eļļas. Saldo apelsīnu eļļa ir pievienota arī MARUSHA Atjaunojošajam Sejas serumam ar CoQ10.

 

Praktiski soļi sejas seruma/eļļas uzklāšanai:

- Pirms seruma/eļļas uzklāšanas pārliecinieties, vai seja ir tīra un sausa. Izmantojiet maigu tīrīšanas līdzekli, lai noņemtu netīrumus vai kosmētikas atlikumus.

 - Paņemiet dažus pilienus seruma/eļļas un maigi iemasējiet to uz sejas. Izmantojiet pirkstu galus, lai vienmērīgi uzklātu eļļu uz sejas un kakla.

- Kad esat uzklājis serumu/eļļu, ļaujiet tam dažas minūtes iesūkties ādā, pirms uzklājat kaut ko citu. Varat to izmantot arī sejas masāžai, izmantojot uz augšu vērstus virzienus, lai palīdzētu atslābināt sejas muskuļus.

- Ja nepieciešams, uzklājiet savu parasto mitrinātāju pēc seruma/eļļas iesūkšanās ādā. Lai iegūtu optimālus rezultātus, lietojiet serumu/eļļu uz sejas katru dienu, vēlams pirms gulētiešanas.

- Kopumā sejas serums/eļļa ir lielisks papildinājums jebkurai ādas kopšanas rutīnai, jo tā ir bagāta ar antioksidantiem un vitamīniem, kas var palīdzēt barot un aizsargāt ādu.

Dienu sāciet un noslēdziet ar neaizvietojamās taukskābes saturošām dabīgām sejas eļļām un serumiem, kas veicina ādas atjaunošanos, īpaši nakts laikā, un ar pacilājošu vai nomierinošu aromātu, kas vienā gadījumā veicina pozitīvu dienas sākumu, bet otrā gadījumā - mierīgu nakts miegu.

Sejas serumi un eļļas ir patiess dabas eliksīrs!

Atpakaļ uz bloga rakstiem

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.