Mitrinošs Lūpu balzams sausām lūpām ar kliņģerīti

MARUSHA Lūpu balzāms ar kliņģerīti un bišu vasku pabaro, mitrina un aizsargā lūpas no izžūšanas un novērš lūpu plaisāšanu. Izmantojama kā higiēniskā lūpu krāsa.

MARUSHA lūpu balzams ir 100% dabīgs, visiem gadalaikiem un to var lietot visa ģimene, arī bērni.

Pievienotais bišu vasks izveido ilgnoturīgu aizsargkārtiņu. Kliņģerītes macerāts, Bišu vasks, Šī sviests un E vitamīns nodrošina intensīvu lūpu kopšanu, mitrināšanu, barošanu un aizsardzību.

MARUSHA Lūpu balzāms ar bagātīgu sastāvu  piemērots visiem laikapstākļiem - karstai vasarai, vējainam un arī vēsam laikam.

Kliņģerīte, burkānu eļļa un E vitamīns pasargā lūpas no sausuma un plaisāšanas, aizsargā un mitrina. Kliņģerīte palīdz, ja ir sausas vai sasprēgājušas lūpas un lūpu kaktiņi.

Lūpu kopšana ir aktuāla visos gadalaikos - gan vēsajos, gan siltajos mēnešos. Lūpām nepieciešama mitrināšana, barošana un aizsardzība no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes (saules, vēja, aukstuma u.c.). MARUSHA izstrādātā bagātīgā lūpu balzama formula ir radīta šim nolūkam. 

Lūpu balzams sausām lūpām ar kliņģerīti

MARUSHA Lūpu balzams ir piemērots lūpu ikdienas kopšanai - sausām lūpām, sasprēgājušām lūpām un lūpu kaktiņiem, lūpu aizsardzībai pret izžūšanu.

Mitrinoši lūpu balzāmi ar kliņģerīti un šī sviestu

Sastāvā ir gan vitamīni, gan barojošas un mitrinošas vielas. Kliņģerīte un Šī sviests palīdzēs lūpām ātrāk atkopties un izveidos vieglu aizsargkārtiņu, kas pasargās lūpas no izžūšanas. 

MARUSHA lūpu balzamu iespējams iegādāties ŠEIT.
Bloga tēma: Kāpēc ir sausas lūpas, kā kopt sausas un sasprēgājušas lūpas, lūpu kaktiņus ( blogā).

Atpakaļ uz bloga rakstiem

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.