Kutikulu eļļa – kādēļ to lietot un ieguvumi

Kutikulu eļļa un eļļa nagiem ir dabīgs un ērts risinājums ikdienā nagu kopšanai. Lai uzturētu kutikulas un nagus kārtībā, eļļu nepieciešams uzklāt tikai vienu reizi - vakaros pirms gulētiešanas.

Nagu un kutikulu kopšana ikdienā ir tikpat nepieciešama, kā ķermeņa un matu kopšana - mitrināšana, barošana, aizsardzība no iekaisumiem.

Kutikulu eļļa tevi varētu interesēt īpaši tajos gadījumos:

- ja ir sausi nagi un kutikulas, un ja nagi lūst

- ja tev patīk krāsot nagus vai vēlies, lai nagu laka noturētos ilgāk

- ja tu vienkārši vēlies, lai tavi nagi būtu stiprāki un izskatītos kopti

MARUSHA Kutikulu un nagu eļļa

Kas ir kutikulas eļļa

Kutikulu eļļu bieži izmanto cilvēki, kuriem patīk krāsot nagus vai regulāri tos griezt un pulēt. Kutikulas eļļa ir produkts, kas palīdz jūsu nagiem augt un būt veselīgākiem. Kutikulu un nagu eļļa ir īpaši ieteicama tad, ja manikīru veicat mājas apstākļos.

Ir dažādas kutikulas eļļas, un lielāko daļu no tām var droši lietot uz ādas. Skaistumkopšanas veikalos un salonos varat atrast dažādus risinājumus saviem nagiem.

Kutikulas eļļa ir produkts, kas satur mitrinošu sastāvdaļu kombināciju, ko izmanto, lai stiprinātu un aizsargātu nagus.

Tirgū, veikalos un tiešsaistē ir pieejamas dažādas kutikulas eļļas un katrai ir savas funkcijas - aizsargā, mitrina, atjauno u.t.t. Pirms to iegādājies, iepazīsties, kādam mērķim tā paredzēta un kas ir tās sastāvā.

Kā lietot kutikulas eļļu

Tāpat kā nepieciešams mitrināt ādu un matus, mitrināšana nepieciešama arī kutikulām.

Labākais veids, kā izmantot kutikulas eļļu kā profilakses līdzekli, ir lietot to katru vakaru pirms gulētiešanas. Uzpilini to uz naga plātnes un iemasē to līdz uzsūcas nagā un kutikulas sieniņās. Ja nagi un kutikula ir pastiprināti sausi, tad lieto to divas reizes dienā.

Lai iegūtu vēlamo rezultātu, ieteicams iegādāties augstas kvalitātes eļļas saturošu nagu eļļu. Tā saturēs veselīgu kutikulu un stipru nagu augšanai nepieciešamos vitamīnus un barības vielas.

Kutikulas eļļas sastāvs un ieguvumi

Kutikulas eļļa sniedz vairākas priekšrocības un starp tām ir nagu augšanas, nagu stiprības un nagu biezuma uzlabošanās. Kutikulas eļļa ir bagāta ar nagu augšanai nepieciešamām barības vielām, minerālvielām. Nagu augšanai ir īpaši vērtīgas tādas eļļas kā Jojoba eļļa, Olīveļļa, Saulespuķu eļļa, Saldo mandeļu eļļa, kā arī vitamīns E. Ļoti ieteicams, lai būtu pievienotas dabīgas ēteriskās eļļas, kas pasargā no infekcijām, kā piemēram, Citrona ēteriskā eļļa, Tējas koka eļļa.

Kutikulas eļļa - kādēļ to lietot:

1. Piemērota, lai nagi būtu veseli, stiprāki un spīdīgi. Jūsu nagi būs stiprāki, garāki un veselīgāki, ja katru dienu lietosiet augstas kvalitātes 100% dabīgu Kutikulu eļļu, kas nesatur silikonus, ķīmiskas smaržvielas u.t.t.

2. Ātri atjauno sausas kutikulas un nagus. Lai gan kutikulas eļļa ne vienmēr atjauno sausas kutikulas un nagus, tā palīdz mitrināt nagu zonu.

3. Aizsargā nagus no kaitīgām ķīmiskām vielām, piemēram, nagu lakas. Lai gan nagu lakas lietošana var būt patīkama, taču tā ir kaitīga jūsu nagiem.

4. Aizsargā nagus no plaisāšanas un lūšanas. Lietojot katru dienu, šis produkts var palīdzēt uzturēt jūsu nagus veselus.

5. Pasargā nagus un kutikulu no infekcijām. Daudzām sastāvdaļām piemīt antibakteriālas īpašības, piemēram, rosmarīnam. Tas pasargā nagus un kutikulas no sēnīšu un batēriju infekcijām.

SECINĀJUMS

Kutikulas eļļa ir lielisks līdzeklis, lai padarītu nagus stiprākus, veselīgākus un skaisti koptus.

Pārdošanā ir dažādas eļļas, taču izvēlies sev tās, kuru sastāvā ir dabīgas augu eļļas un ekstrakti, kas arī aizsargā nagus un kutikulas no iekaisumiem un mitrina, pabaro tos ikdienā ar augu eļļās esošām barības vielām un vitamīniem.

Zīmola MARUSHA Nagu un kutikulu eļļa ir 100% dabīga, kas satur vairākas BIO augu eļļas, kas atjauno, pabaro, aizsargā un mitrina nagus un kutikulas. Sastāvā ir 13 augu eļļas un ekstrakti, kas ikdienā pasargā nagus un kutikulu no infekciju sēnītēm un baktērijām. Šī eļļa ātri uzsūcas, tādēļ ir ērta lietošanai, turklāt rezultāti ir redzami jau pēc dažām minūtēm pēc tās uzklāšanas. Lietojot šo eļļu, tā palīdzēs taviem nagiem augt veseliem un biezākiem, novērsīs nagu lūšanu, plaisāšanu, iekaišanu un arī mitrinās gan nagus, gan kutikulas. Šis produkts palīdzēs taviem nagiem izskatīties veseliem, skaistiem un stipriem.

Atpakaļ uz bloga rakstiem

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.