MARUSHA saņem godalgu "Latvijas Labākais Tirgotājs 2023"

Latvijas dabīgās kosmētikas ražotājs "Marusha Nord Ecosmetic" saņem godalgu "Latvijas Labākais Tirgotājs 2023"

2024.gada 30.maijā, Rīgā t/c “Akropole” Apollo Kino Star Lounge tika sveikti "Latvijas labākais tirgotājs 2023” laureāti.

Esam priecīgi pavēstīt, ka arī mēs, Latvijas dabīgās kosmētikas ražotājs "Marusha Nord Ecosmetic" ar tirdzniecības platformu www.marusha.lv bija labāko komersantu vidū, kas saņēma šo augsto novērtējumu un godalgu "Latvijas Labākais Tirgotājs 2023". Pateicamies Latvijas Tirgotāju asociācijai un Latvijas Pašvaldību savienībai par augstu novērtējumu un piešķirto godalgu.

Dabīgās kosmētikas ražotāja Marusha godalgas saņemšanas ceremonijā

Foto: Marusha arhīvs

Nu jau tradicionāli Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) un Latvijas pašvaldību savienība (LPS), izvērtējot tirgotāju un pakalpojumu sniedzēju kvalitāti un daudzveidību, ik gadu nosauc labākos savā jomā.

Konkursā tika izvērtēti 600 pretendenti un kā labākie tika nominēti 37 uzņēmumi no dažādiem sektoriem. 

Konkursa “Latvijas Labākais Tirgotājs” mērķis ir veicināt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas standartu un kultūras uzlabošanu uzņēmumā, vienlaikus paaugstinot tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu nozares uzņēmēju piedāvātā servisa kvalitāti, motivējot personāla individuālo ieguldījumu.

Marusha saņem godalgu

Foto: Marusha arhīvs

Šogad tika izvērtēti un cīņā par finālu iesaistījās vairāk kā 600 dažādu objektu no visiem Latvijas novadiem. Fināla balsojumam tika izvirzīti 37 kandidāti. Visus pretendentus vērtēja ekspertu komisija, kuras locekļi pēc anonīmā klienta principa, apsekoja šos objektus. Tāpat arī labāko noteikšanai tika uzklaustīts pašvaldības vērtējums.

Laureātu diplomi uzņēmējam ir ne tikai atzinība savā jomā, bet arī sniedz tiesības savā darbībā izmantot “Latvijas Labākā tirgotāja” logo. 

Pasākums “Latvijas Labākais tirgotājs” norisinās jau kopš 1995.gada un ir kļuvis par stabilu tradīciju un kvalitātes kritēriju šajā nozarē. Tas ir nekomerciāls un atklāts, kur var piedalīties jebkurš Latvijas uzņēmums, kas darbojas nozarē.

Atpakaļ uz bloga rakstiem

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.