MARUSHA Matu eļļa tiek prezentēta Eiropā

Latvijas zīmola MARUSHA Rozmarīna un Nīma ārstnieciskā matu eļļa tiek prezentēta Eiropas dabīgās kosmētikas ražotāju konkursā.

2023.gada 15.septembrī Latvijas zīmola MARUSHA Rozmarīna un Nīma ārstnieciskā matu eļļa tika prezentēta Eiropas dabīgās kosmētikas ražotāju pasākumā "European natural beauty awards".

Produkta radītāja un zīmola vadītāja Marita Āboltiņa iepazīstināja ar zīmola MARUSHA vēsturi, MARUSHA radītā produkta Rozmarīna un Nīma ārstnieciskās matu eļļas izstrādes gaitu un tās galvenajām sastāvdaļām un lietošanas mērķi, kā arī demonstrēja, kā ikdienā to efektīvāk ieklāt matos un galvas ādā.

Matu eļļa piemērota arī jutīgai un sausai galvas ādai

Klausītāji vēlējās noskaidrot, vai MARUSHA matu eļļa ir paredzēta arī jutīgai galvas ādai. Kā stāstīja produkta radītāja M.Āboltiņa, MARUSHA matu eļļa ir dermatoloģiski un klīniski testēta uz visiem ādas tipiem, arī uz jutīgas ādas, un nekādas alerģiskas reakcijas un jūtība pret to nav konstatēta. Matu eļļa ir dabīga un droša visiem ādas tipiem.

Prezentāciju un podcast sarunu ar zīmola MARUSHA vadītāju M.Āboltiņu var noskatīties un noklausīties pasākuma rīkotāju "European natural beauty awards" mājas lapā un sociālos tīklos.

MARUSHA Rozmarīna un Nīma ārstnieciskā matu eļļa.

https://www.europeannaturalbeautyawards.com/ 

Atpakaļ uz bloga rakstiem

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.