Trauku ziepes ar kokosriekstu eļļu

Mēs esam priecīgi iepazīstināt ar jaunumu mūsu sortimentā - dabīgs trauku mazgāšanas līdzeklis jeb Trauku ziepes ar Piparmētru. 

MARUSHA Trauku ziepes ir ādai draudzīgs un saudzīgs produkts, jo tā sastāv no dabīgas kokosriekstu eļļas un svaigai smaržai pievienota Piparmētras ēteriskā eļļa.

Trauku ziepes ir tikpat efektīvas kā citi veikalos nopērkamie trauku mazgāšanas līdzekļi, taču būtiskākā atšķirība ir tā, ka šis produkts ir dabīgs un nekaitīgs ādai. Tas ir ietīts vienkāršā papīra nevis plastmasa iepakojumā, lietojas ilgu laiku, dod traukiem skaisti nopulētu efektu un ir ļoti praktisks, proti, pasmērē ar švammīti, sūkli vai birstīti gar ziepes virsmu un gatavs lietošanai! Piemērots arī vegāniem, kā arī nesatur krāsvielas, smaržvielas, palmu eļļu.

Ziepes mazgā ne tikai traukus un galda virsmas, bet arī traipus uz apģērba, Šis ir universāls līdzeklis, kas mazgā visu.

Ar šo mēs piesakam sevi beziepakojumu jeb Zero Waste preču segmentā, jo tā mērķis saskan ar mūsu vērtībām - nodrošināt ģimenēm pieeju dabīgiem produktiem, kas nenodara kaitējumu apkārtējai videi un cilvēka veselībai.

Trauku ziepes variet iegādāties mūsu e-veikalā.

Marusha dabīgās eko trauku ziepes
Atpakaļ uz bloga rakstiem

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.