Testa rezultāti: MARUSHA atjaunojoša un kopjoša nagu un kutikulu eļļa

Medicine.lv atsauksmes MARUSHA produktam - Atjaunojoša un kopjoša Nagu un kutikulu eļļa ar Tamanu eļļu.

Pārpublicējam medicīnas portāla Medicine.lv jūnijā un jūlijā veikto mūsu produkta testu rezultātus. Mēs, Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols "MARUSHA Nord Ecosmetic" (MARUSHA) piedāvājām testēt un sniegt atsauksmes MARUSHA Atjaunojošai un Kopjošai Nagu un kutikulu eļļai ar Tamanu eļļu.

Zemāk lasāmas saņemtās Atsauksmes produktam: MARUSHA Nagu un Kutikulu eļļa

Dace, 32 gadi

Šogad pasaules modes tendence nagiem ir dabīgi, veselīgi, stipri un vienkārši labi kopti nagi. Var, protams, nagus lakot un visādi izpausties! Tomēr, ja krāso, tad, vēlams, caurspīdīgu vai dabīgam tonim pietuvinātu nagu laku. Jebkurā gadījumā nagi ir vairāk atkailināti un redzami. Līdz ar to jo īpaši jārūpējas par nagu veselību un to vizuālo izskatu.

Vistiešāk uz nagu veselību iedarbojas dažādi krēmveidīgie līdzekļi un eļļas, bet dabīgu un labu eļļu atrast nav tik vienkārši. Meklējot dažādās interneta vietnēs, pamanīju rakstu veselības portālā medicine.lv ar iespēju nagu kopšanas eļļu arī notestēt un sniegt atsauksmi par pieredzi, to lietojot. Piesakoties testa produktam – MARUSHA atjaunojošajai un kopjošajai Nagu un kutikulu eļļai – Medicine.lv redakcijā saņēmu to nākošajā dienā. 

Vispirms par noformējumu un pašu eļļu. Eļļa ir mazā, tumši zaļā pudelītē. Ērtākai eļļas lietošanai pudelītē ir maza pipetīte pilināšanai. Tā kā uzpilināt eļļas daudzumu iespējams ļoti dozēti – tik, cik nepieciešams. Tā ir ļoti bieza pēc konsistences, līdz ar to tā lieki nenotecēja no naga virsmas. Mani uzrunāja eļļas sastāvs, tas tiešām ir ļoti iespaidīgs.

MARUSHA Nagu eļļa satur avokado eļļu, jojoba eļļu, tamanu eļļu, nīma eļļu, rīcineļļu, citrona ēterisko eļļu, kā arī E vitamīnu un rozmarīna ekstraktu. Tās ir 100% dabīgas BIO augu eļļas, kuras dod labu efektu, lai nagi tiktu labi pabaroti un būtu skaisti kopti, kā arī mīkstina kutikulu. 

Par pašu testēšanu. Par cik mani nagi bieži šķeļas un malas atlobās, es šo eļļu uzpilināju uz nagiem, rūpīgi iemasēju un, ja laiks ļāva, atstāju to iedarboties, kādu pusstundu, nekādas liekas darbības ar rokām neveicot.

Eļļai ir patīkama, es pat teiktu tāda dārga smarža. Iespējams, to veicina eļļu dabīgums un tīrais spiedums, jo tā ir ļoti bieza un pēc konsistences bagātīga. Eļļai piemīt pretiekaisuma, pretsēnīšu, atibakteriāla, ādu mīkstinoša, barojoša un bojāto audu dzīšanas veicinošas iedarbības. 

Lietojot šo eļļu, jau pirmajā nedēļā pamanīju, ka āda ap nagiem kļūst barotāka, nagu izskats daudz koptāks un manāmi uzlabojās vispārējais roku izskats, jo, iemasējot eļļu nagos, pārējo eļļu pārlaidu pāri visai plaukstu virspusei. Katrā ziņā testēšanas process man sagādāja lielu baudu un acīmredzami labus rezultātus. Es iesaku un rekomendēju meitenēm un sievietēm, kuras vēlas sev skaistus un koptus nagus, izmēģināt un ilgstoši lietot MARUSHA atjaunojošo un kopjošo Nagu un kutikulu eļļu!

Zane, 21 gads

Lai ikdienā manas rokas un nagi būtu kopti, veselīgi un skaisti, es lietoju dažādas eļļas. Eļļas tādēļ, ka no tām ir vislabākais efekts. Draudzene pamanīja, ka portālā medicine.lv var testēt MARUSHA atjaunojošo un kopjošo Nagu un kutikulu eļļu. Izvēlējos to izmēģināt, jo tā pēc sastāva ir ekoloģiski tīra un 100% dabīgas izcelsmes. Eļļa ir labas un biezas konsistences ar citronīgu smaržu. To viegli var uzpilināt ar uzgalīti un iemasēt nagos un kutikulā.

Pēc ilgstošas lietošanas nagi kļuva dabīgi skaisti un kopti. Nav tā kā ar citām eļļām, kuras uzpilinot notek un pēc kāda laika āda ap nagiem atkal ir sausa. Šī eļļa tik vienkārši no nagiem nenopil un tās iedarbība ādā un nagos ir daudz ilgstošāka. Man ļoti iepatikās šī MARUSHA atjaunojošā un kopjošā Nagu un kutikulu eļļa, es to turpmāk iegādāšos un pastāvīgi lietošu, ko iesaku arī citām!

Inta, 49 gadi

Ne velti saka, ka rokas ir mūsu vizītkarte. Tā kā ļoti daudz laika pavadu, strādājot dārzā, un rokas ir pakļautas nelabvēlīgu faktoru ietekmei, manu interesi piesaistīja www.medicine.lv piedāvājums testēt MARUSHA atjaunojošo un kopjošo Nagu un kutikulu eļļu.

Testējamais produkts iesaiņots nelielā, tumšā stikla pudelītē, ar ērtu pipeti eļļas lietošanai, tāpēc bija iespējams paņemt sev vēlamu eļļas daudzumu. Uz nagiem un kutikulas uzpilinot nelielu daudzumu produkta, ar vieglām pirksta kustībām iemasēju, un to darīju katru vakaru pirms gulētiešanas. Smarža, ko sajutu, lietojot šo produktu, bija patīkama un neuzbāzīga.

Regulāri lietojot šo produktu, nagu kutikula kļuva maigāka, vairs neplaisā un nagi ir palikuši stiprāki. No savas pieredzes – ja kādam ir problēmas ar nagu stiprību un kutikulu plaisāšanu, iesaku iegādāties un lietot MARUSHA atjaunojošo un kopjošo Nagu un kutikulu eļļu

Maija, 35 gadi

Pēdējā laikā taisu pati sev manikīru un arī pedikīru un labprāt izmēģinu kaut ko jaunu, lai nagi būtu kopti, skaisti un veseli. Tāpēc ļoti ieinteresēja medicine.lv piedāvājums notestēt atjaunojošu un kopjošu nagu un kutikulu eļļu ar tamanu eļļu. Uzrunāja arī tas, ka nagu un kutikulu eļļa ir roku darbs un tās sastāvā 100% dabīgas augu BIO eļļas. Turklāt to radījis zīmols "MARUSHA Nord Ecosmetic", par kuru esmu dzirdējusi pozitīvas atsauksmes.

Man patīk dabīgi, veselīgi nagi, un tāpēc nelietoju nagu laku. Bet pēdējā laikā man neizdodas izaudzēt garākus nagus, jo tie ir kļuvuši trauslāki un bieži lūzt. Pēc manikīra lietoju roku krēmu, bet esmu secinājusi, ka  kutikulas un āda ap nagiem drīz vien kļūst sausa un spuraina, neizskatās veselīgi un tā atkal jāapstrādā. Priecājos, ka izdevās piedalīties šajā testēšanas procesā un varēšu padalīties ar saviem rezultātiem.

MARUSHA Nagu un kutikulu eļļa ir glītā, tumši zaļā stikla pudelītē ar pipetīti ērtai lietošanai. Dizains ir vienkāršs un atspoguļo dabas dziedinošo pieskārienu. Tilpums ir neliels, bet saprotu, ka jālieto pa pilītei, un tad jau pietiks kādam laikam. Zeltainās krāsa eļļa ir vieglas konsistences. Aromāts ir dabīgs, rūgti skābs, sajūtams, ka eļļā rozmarīns sadraudzējies ar citronu, kliņģerīti un pārējām eļļiņām un, kad jau biju pieradusi pie šīs smaržas, tā pat iepatikās.

Abām rokām pietika ar pāris pilītēm eļļas, ko maigi iemasēju nagos un kutikulās. MARUSHA eļļa uzsūcās neticami labi un ātri, kamēr masēju pirkstiņus, un nepalika nekādi lieki taukaini pārpalikumi. Sanāca tāda relaksējoša procedūra pirms miega. Pēc eļļas lietošanas  āda un kutikulas tika labi mitrinātas, pabarotas un nadziņi bija mirdzoši.

Noderēja, ka eļļai ir antibakteriāla un pretiekaisuma iedarbība, jo manikīra laikā nejauši radās kāda skrambiņa un tad parasti nākamajā rītā kutikulas ir sāpīgas un mēdz iekaist. Taču, lietojot MARUSHA eļļu, viss bija kārtībā. No rīta nadziņi, āda un kutikulas izskatījās veselīgāki.

Pirmajās divās nedēļās MARUSHA eļļu lietoju katru vakaru, lai iegūtu labāku rezultātu un uzlabotu nagu veselību. Pēc tam jau lietoju katru otro vakaru, jo uzlabojumi bija jau acīmredzami. Pēc mēneša nagi ir kļuvuši spēcīgāki, spīdīgāki, izdevās tos ataudzēt un tie ir atguvuši veselīgāku un dabisku izskatu. Tāpat āda un kutikulas ir pabarotas un mīkstinātas un izskatās veselīgas un labi koptas.

Izmēģināju eļļu arī pēc pedikīra un iemasēju ar to kāju nadziņus un kutikulas. Rezultātā ieguvu veselīgu, dabisku un labi koptu izskatu; šo patīkamo  procedūru veicu pāris reizes nedēļā.

Rezultāti ir brīnišķīgi, noteikti turpināšu lietot MARUSHA Nagu un kutikulu eļļu. Sirsnīgs paldies zīmolam  "MARUSHA Nord Ecosmetic"!

Violeta, 33 gadi

Rūpīgi sekoju līdzi savai nagu veselībai un roku ādai, tāpēc man bija aktuāli izmēģināt jaunu produktu nagu veselībai un skaistumam. Piesaistīja arī tas, ka MARUSHA eļļa ir ar antibakteriālu un pretiekaisuma iedarbību, jo nereti, pašai veicot manikīru, sanāk traumēt kutikulas, un tad vairākas dienas āda ap nagu ir sāpīga un iekaisusi. MARUSHA nagu eļļa, manuprāt, apvieno visu nepieciešamo nagu un kutikulu labsajūtai, tāpēc ar interesi to izmēģināju.

Nagu un kutikulu eļļas smarža ir patīkama, nav pārāk intensīva, Eļļas konsistence ir tieši tāda, kā vajag – tā nav pārāk šķidra, līdz ar to nenotek, turklāt labi uzsūcas. Pietiek ar vienu divām pilītēm, lai ar eļļu apstrādātu vienas rokas pirkstus.

Pēc eļļas lietošanas kutikulas ilgu laiku ir mitrinātas un mīkstas, kā arī rokas patīkami smaržo. Vienudien, veicot manikīru, sanāca atkal traumēt kutikulu. Uzreiz ieziedu traumēto vietu ar eļļu tā bagātīgāk. Rezultātā man izdevās veiksmīgi izvairīties no nepatīkamajām sajūtām, kas būtu sekojušas šai traumai parasti. Arī kopumā man ļoti patīk efekts, ko sniedz MARUSHA eļļiņa nagiem, tāpēc apsveru domu lietot to arī turpmāk. Paldies!

Lana, 35 gadi

Nesen noņēmu pēc ilgstoša perioda mākslīgo pārklājumu nagiem. Nagi izskatījās ļoti vāji, visi saplaisājuši, tādēļ vēlējos izmēģināt nagu eļļu.

Patika ērtais iepakojums un dozējamā pipete, tas ļoti atvieglo produkta dozēšanu. Eļļa neatstāj taukainu sajūtu, ieziežot ādā un nagos, ātri uzsūcas, līdz ar to nav jābaidās sabojāt drēbes. Lietoju eļļu katru dienu no rītiem, novietoju uz kafijas aparāta, līdz ar to katru rītu atcerējos par produkta lietošanu. Tas, kas man nedaudz pietrūka, - smarža, prasījās kāds uzmundrinošs, skaists aromāts, piemēram, izteikta pipermētra, greifrūts. Eļļas smarža neizsauca īpašas sajūtas.

Pēc vairākās dienām pamanīju, ka nagi kļuvuši gludāki un samazinājušās plaisas. Iespējams, nelietojot neko, arī būtu tāds efekts, bet uzskatu, ka pēc tik traumatiskas procedūras nagiem kā gēla pārklājums, nepieciešams tos aprūpēt ar kosmētiskiem līdzekļiem un tādā brīdī nagu eļļa bija īpaši piemērota.

Una, 33 gadi

Pieteicos testēt MARUSHA Nagu un kutikulu eļļu, jo roku āda, arī ap nagiem, pēdējo mēnesi bija ļoti sausa un plaisāja, iespējams, tāpēc, ka tieši šajā periodā biju intensīvi pievērsusies mājas ģenerāltīrīšanai un tika likta lietā virkne dažādu tīrīšanas līdzekļu, kas sausināja ādu. Papildus pēc neveiksmīga manikīra bija iekaisusi āda ap nagu vienam pirkstam. Tā bija uztūkusi, apsārtusi un ļoti sāpīga.

Līdz ar to MARUSHA nagu eļļas testēšanas piedāvājums uzradās tieši laikā un nolēmu to izmēģināt, jo apraksts bija ļoti intriģējošs, kā arī biju dzirdējusi labas atsauksmes par MARUSHA zīmola produktiem.

Nagu eļļu lietoju pēc nepieciešamības, vidēji tās bija divas trīs reizes dienā. Un jāsaka, ka eļļiņu bija ļoti patīkami lietot. Tās konsistence nebija ne pārāk šķidra, lai notecētu, ne pārāk bieza - tā ļoti labi uzsūcās un atstāja patīkamu sajūtu. Iekaisušo ādu eļļa nomierināja jau tajā pašā mirklī. Turklāt vēl ilgi pēc eļļas lietošanas āda palika mitrināta un jūtami pabarota - esmu arī iepriekš lietojusi dažādas eļļas, bet tās nesniedza tik ilgstošu efektu un āda jau ātri vien atkal kļuva sausa.

Biju patīkami pārsteigta, kad jau nākamajā dienā iekaisums un tūska ap nagu bija mazinājušies un arī nebija vairs tik sāpīgi pieskārties iekaisušajai vietai. Iekaisums pārgāja kādu trīs četru dienu laikā, kas manuprāt nebūtu tik ātri noticis, ja nebūtu lietojusi nagu eļļu. Tāpat aptuveni pēc nedēļas arī roku ādas izskats manāmi uzlabojās, jo ar eļļiņu ieziedu ne tikai kutikulas un nagus, bet arī plaukstas.

Nedaudz gan pietrūka aromāta - man patīk, ka eļļiņām ir izteiktāka smarža. Tomēr ieguvums, lietojot MARUSHA eļļu, bija svarīgāks par smaržu, līdz ar to esmu ļoti apmierināta, ka pamēģināju šo eļļiņu. Ļoti ticams, ka šo eļļiņu lietošu arī turpmāk pēc nepieciešamības. Paldies!

Vineta, 49 gadi
 
Jūlijā man bija iespēja izmēģināt MARUSHA atjaunojošo un kopjošo Nagu un kutikulu eļļu. Pieteicos produktu testam, jo pēdējā laikā nagi bija kļuvuši trausli, pastiprināti lūza, slāņojās, bija mīksti un nespodri. Arī kutikulām bija nepieciešama papildu kopšana - tās bija izteiktikti sausas un ļoti pamanāmas, kas neizskatījās estētiski un radīja diskomfortu.
 
Eļļa ir nelielā tumša stikla pudelītē ar pipeti. Dizains ir pievilcīgs, to īpaši atsvaidzina pipetes sudrabotie elementi, var redzēt, ka ražotājs padomājis ne tikai par to, lai produkts būtu efektīvs, bet arī acij tīkams. Lietošana ir pavisam vienkārša - pateicoties pipetei, iespējams viegli iegūt nepieciešamo eļļas daudzumu un to uzklāt tieši tur, kur vajadzīgs.
Eļļa ir biezas konsistences, kas ir ļoti ērti - tā nepil, nenotek, bet paliek tur, kur uzklāta, kā rezultātā spēj efektīvi iedarboties tieši uz problēmzonu. Eļļas aromāts ir viegls un patīkams, smaržo pēc dabīgiem ārstniecības augiem, kas pastiprina pārliecību par produkta bioloģisko sastāvu.
 
Eļļas efektu es novēroju pēc pāris lietošanas reizēm - sākotnēji pamanīju, ka kutikulas kļuvušas mīkstākas, vairs nav tik vizuāli pamanāmas un nav sausas. Pēc divām nedēļām novēroju, ka uzlabojies arī nagu stāvoklis kopumā, bet pēc mēneša lietošanas varu teikt, ka eļļa tiešām pilda savu funkciju.
Nagi vairs nešķeļas un izskatās veselīgāki, esmu droša, ka tie ataugs stiprāki, turklāt īpašs prieks, ka novērsta mana galvenā rūpe - kutikulas nu vairs nesagādā nekādas raizes. Ja vēlies parūpēties par skaistām rokām, MARUSHA eļļa būs lielisks palīgs! Paldies jums!
Atpakaļ uz bloga rakstiem