Matu eļļas - līdzekļi matu augšanai un sausai galvas ādai

MARUSHA izstrādātā Matu ārstnieciska eļļa ir  paredzēta matu augšanas veicināšanai, matu sakņu nostiprināšanai un sausai galvas ādai. Dēļ COVID pandēmijas vairums cilvēku saskaras ar strauju matu izkrišanu. 

COVID pandēmijas laikā un pēc tās vairums cilvēku saskaras ar intensīvu matu izkrišanu. Lai palīdzētu ataudzēt matus un padarītu tos biezākus un spēcīgākus, MARUSHA ir izstrādājusi efektīvu augu eļļu un ekstraktu maisījumu - klīniski pārbaudītu līdzekli.

Lietojot MARUSHA matu eļļu regulāri, tā aptur matu izkrišanu, stimulē matu ataugšanu un jaunu matu augšanu.

MARUSHA matu augšanu stimulējošs līdzeklis ar Rozmarīnu

Latvijas zīmols MARUSHA ir izstrādājis un Eiropā kīniski izpētījis dabīgu matu ārstniecisku līdzekli, kas ir drošs un efektīvs matu problēmu ārstēšanai, matu ataudzēšanai un esošo matu augšanas veicināšanai. Tā sastāvā ir dabīgas augu eļļas, macerāti, ekstrakti. Matu eļļa ir dermatoloģiski un klīniski testēta un piemērota arī jutīgai galvas ādai. To var klāt uz problemātiskas galvas ādas. 

dabīga eļļa matu augšanai

3-4 mēnešu regulāras lietošanas laikā ar šo līdzekli iespējams ataudzēt matus un iegūt veselīgu galvas ādu. Svarīgi ir to lietot regulāri un tad rezultāti būs acīmredzami.

MARUSHA Ārstnieciskā un matu augšanu veicinoša matu eļļa ir iegādājama ražotāja mājas lapā. Cenu piedāvājumi un piegādes politika - ražotāja mājas lapā šeit.

MARUSHA Ārstnieciskā matu eļļa matu augšanas veicināšanai 30g pudelītē tagad iegādājama skaistā eko - kartona iepakojumā.

Atpakaļ uz bloga rakstiem