Kā Rozmarīna matu eļļas palīdz dabīgi ataudzēt matus

MARUSHA Rozmarīna un Nīma ārstnieciskā matu eļļa palīdzēja klientei 3 mēnešos ataudzēt garus un veselīgus dabīgos matus.

Iepazīsties ar MARUSHA klientes Diānas pieredzi un izmantoto metodi - kā 3 mēnešos dabīgi ataudzēt skaistus, biezus, veselīgus matus. 

Kliente Diāna katru nedēļu matos ieklāja un iemasēja Latvijā izstrādāto un Eiropā klīniski testēto MARUSHA Rozmarīna un Nīma Matu eļļu , kurai ir klīniski (in vivo) pierādīta efektivitāte matu augšanas veicināšanā un pret matu izkrišanu.

Diānai ir cirtaini un augstas porainības mati. Vairākus gadus Diānai bija sausi un lūstoši mati, tādēļ tos nebija iespējams ataudzēt. Tad Diāna internetā iegādājās MARUSHA Rozmarīna un Nīma Matu eļļu.

Lietojot regulāri MARUSHA Rozmarīna un Nīma Matu eļļu, pēc 2,5 mēnešiem jau bija redzami jaunie matiņi un esošie mati pārstāja krist un lūzt, tie vairs neizskatījās blāvi un sausi. Zemāk Diānas stāsts.

Kā dabīgi ataudzēt matus pēc dzemdībām - Diānas stāsts: 

"Man ir taukaina galvas āda, attiecīgi MARUSHA Matu eļļu lietoju tikai pirms mazgāšanas, lai galvas āda netaukotos. Matu eļļu lietoju apmēram reizi nedēļā.
Nedaudz samitrinu matus (ar smidzinātāju), matus sadalu celiņos, pilinu eļļu visa celiņa garumā un ar pirkstu spilventiņiem iemasēju galvas ādā. Masēt vajag ar abām rokām un tā, lai skalpa āda kustētos, jo tādā veidā tiek veicināta asisnsrite. Tad matus savācu un paturu eļļu 30 min. līdz pāris stundas, pēc tam izmazgāju. 
Lai eļļa labi izmazgātos no matiem, iesaku mazgāt divreiz un izmantot šampūnbirsti, jo kā teicu, man ir cirtaini mati un tādēļ šampūnu klāju divas reizes.  Pirmā mazgāšana nomazgā matu veidošanas produktus un otrā ir kā normāla mazgāšana. Matus mazgāju ar šampūniem bez SLS, jo tie ir maigāki. Lai būtu redzami rezultāti, matu eļļu klāju regulāri un papildus tam, vēl profilaktiski ieklāju un iemasēju to arī pa dienu problemātiskākajās galvas vietās (ne vairāk kā 2 pilītes). Pozitīvi  rezultāti bija jau pēc pāris mēnešiem."
MARUSHA Rozmarīna un Nīma Matu eļļa matu augšanai un pret matu izkrišanu

Foto: Klientes Diānas veiksmīgais stāsts matu ataudzēšanā

Vairāk par MARUSHA Matu eļļu un matu eļļām kopumā lasi šeit: Efektīvi līdzekļi un matu eļļas matu augšanai un pret matu izkrišanu.

Paldies Diānai par stāstu un dalīšanos ar fotogrāfiju!

Atpakaļ uz bloga rakstiem

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.