Efektīva ārstnieciskā matu eļļa matu augšanai

Efektīvas un labākās matu eļļas pret matu izkrišanu un matu augšanas veicināšanai ir Rozmarīnu saturošas matu eļļas.

Matu augšanu veicinošām eļļām ir divi galvenie mērķi:

1. pagarināt matu augšanas ciklu;

2. ietekmēt ģenētiskos faktorus, kas saistīti ar matu veselību un augšanu.

Matu augšanu veicinoša eļļa ir efektīva divos gadījumos:

1. Tā sastāv no klīniski pārbaudītām sastāvdaļām; 

2. Tās pagarina matu augšanas ciklu.

MARUSHA ārstnieciska Rozmarīna un Nīma matu eļļa ir dabīga un ar klīniski pierādītu efektivitāti pret matu izkrišanu, matu augšanai un matu blīvuma palielināšanai. Šai matu eļļai ir pierādīta daudzveidīga iedarbība.

MARUSHA Matu eļļa veicina matu augšanu, samazina izkrišanu, palīdz bojātiem un sausiem matiem atgūt veselīgu izskatu, spīdumu, kuplumu, kā arī nodrošina mitrinātu un pabarotu galvas ādu, samazina apsārtumu, niezi un diskomforta sajūtu galvas ādā.

Matu eļļas, kas satur augu ekstraktus, ēteriskās eļļas un augsti spiestas augu eļļas no Rozmarīna, Nīma un Amlas, ir labākie dabīgi matu kopšanas līdzekļi matu augšanai un pret matu izkrišanu. 

Izvēlies intensīvas iedarbības matu eļļas, kas ir koncentrēts un ar vitamīniem bagāts efektīvu, klīniski pārbaudītu ekstraktu un matu eļļu maisījums. Tas ir arī ekonomiskas, jo jālieto mazās devās.

Matu eļļas, ēteriskās eļļas un ekstrakti satur virkni būtisku priekšrocību. To sastāvā ir barojošas un matu saknes stiprinošas barības vielas un vitamīni. 

Matu eļļas ir ne tikai efektīvas, bet arī drošas - tām nav izteiktu blakņu kā medikamentiem, jo nesatur ķīmiskas vielas, kas var nodarīt kaitējumu ādai un cilvēka organismam.

Jāņem vērā, ka ne visas matu eļļas darbojas vienādi. Tās efektivitāte slēpjas sastāvdaļās. Pirms iegādājies to, izlasi uz iepakojuma, kādas ir matu eļļas sastāvdaļas.

Pirmkārt, efektīvākās un ar plašu iedarbību ir matu eļļas, kuru sastāvā ir kombinētas augstas kvalitātes un dabīgi augu ekstrakti un augsti spiestas augu eļļas. Tās nav pārstrādātas un bagātas ar vitamīniem un barības vielām.

Otrkārt, matu eļļas efektivitāti nosaka tās spēja dziļi iesūkties mata šķipsnā, matu saknēs un galvas ādā, lai nodrošinātu matam lipīdus (kas uzlabo mata elastību un izturību), matu saknēm augšanai un stiprināšanai nepieciešamās barības vielas un galvas ādai mitrināšanu, barošanu.

 

Matu augšanu veicinošs līdzeklis ar plašu iedarbību ir Latvijas zīmola MARUSHA izstrādātā un Eiropā klīniski izpētītā un efektivitāti pierādītā Rozmarīna un Nīma Matu ārstnieciskā eļļa.

MARUSHA Matu eļļas sastāvā ir augu eļļas un ekstrakti, kas spēj dziļi iesūkties mata kutikulā un nodrošina matiem un galvas ādai nepieciešamās barības vielas un lipīdus, tadējādi stiprinot matu saknes, novēršot matu izkrišanu un veicinot jaunu un esošo matu augšanu.

MARUSHA Matu eļļa palīdz atjaunot bojātus un trauslus matus, palīdz pret matu izkrišanu, novērš matu lūšanu un šķelšanos, dod matiem spīdumu, kuplumu, dzīvīgumu.

MARUSHA Rozmarīna un Nīma eļļa ir gan klīniski, gan dermatoloģiski testēta un droša visiem ādas un matu tipiem. Tā neizraisa alerģisku reakciju un, tieši pretēji, tā samazina niezi, diskomfortu, sausumu un iekaisumus galvas ādā. Pētījuma rezultāti apkopoti zemāk.

Matu eļļas pret matu izkrišanu un matu augšanai un sausiem matu galiem un sausai galvas ādai

Foto: MARUSHA Rozmarīna eļļa matu augšanai

 

Kā lietot MARUSHA Rozmarīna matu eļļu un produkta Atsauksmes

Matu eļļas ir populāras bagātīga un dabīga sastāva, ātras un daudzveidīgas iedarbības un praktiskuma dēļ. Tās ne tikai pabaro, bet arī stimulē matu augšanu, palīdz pret matu izkrišanu, dod matiem spīdumu, mirdzumu, kā arī palīdz trauslu, bojātu un plānu matu atjaunošanai. 

Vairāk par mūsdienu terapijām un zinātni matu augšanas veicināšanā lasiet šeit: Efektīvi un zinātniski pamatoti līdzekļi un terapijas matu augšanai

Katrai eļļai ir savs mērķis, tādēļ pirms iegādes izlasi, kādam nolūkam tā paredzēta.

Rozmarīna eļļa un Amlas eļļa matiem ir pētījumos pierādīts kā efektīvs līdzeklis matu augšanas veicināšanai un veselai, pabarotai ādai un matiem, kas nerada jūtību un citas blaknes. Tāpat tā ir ērti lietojama, viegli izmazgājas un ir koncentrēta (matu saknēs nepieciešams ieklāt tikai 8-10 pilienus).

Kādas ir Rozmarīna eļļas īpašības - lasiet atsevišķā mūsu rakstā.

 

MARUSHA matu eļļa efektīva pret matu izkrišanu un sausiem matiem

Matu izkrišana ir globāla problēma – no tās cieš aptuveni 21 miljons pasaules sieviešu un 35 miljoni pasaules vīriešu. Galvenie iemesli tam ir pieaugošais piesārņojuma līmenis un stress. Arī UV stariem ir negatīva ietekme uz matiem, kas sausina un bojā matu struktūru.

Lai mati būtu veseli un saņemtu to augšanai nepieciešamās barības vielas un vitamīnus, kā viens no risinājumiem, kuru jau gadu simtiem lieto Indijā, ir matu eļļas un matu eļļošana kopā ar galvas ādas masāžu.

Pieaugošās popularitātes iemesls ir cilvēku pieaugošā izpratne par dabīgu matu kopšanas produktu sastāvu un to ieguvumiem, proti, matu eļļu pēc-lietošanas efekts (jau pēc pirmās lietošanas mati un galvas āda ir mitrināta un mīksta) un to atjaunojošās īpašības (ilgtermiņā tās nodrošina veselīgu galvas ādu, stipru un veselu matu augšanu). Otrs iemesls ir šo produktu lietošanas praktiskums un ērtums, kas nenoliedzami ir svarīgs faktors mūsu ātrajā laikmetā.

 

MARUSHA Matu eļļa - līdzeklis sausai galvas ādai

Matu eļļām ir ļoti plaša iedarbība, jo tās dod iespēju kombinēt dažādas augu eļļas un tā rezultātā radīt universālas, plašas iedarbības dabas produktus bez ķīmiskām vielām, krāsvielām un smaržvielām. Jāņem vērā, ka katra pievienotā ķīmiskā viela izraisa jutību un ir kairinoša sausai galvas ādai.

Veselīga galvas āda ir galvenais priekšnosacījums veselu un stipru matu augšanai. Sausa galvas āda ir viens no cēloņiem, kas veicina matu izkrišanu un blaugznu veidošanos.

Tādēļ galvas ādas pabarošana ar dabīgām augu eļļām un ekstraktiem ir viens no labākajiem un efektīvākajiem risinājumiem. Tās ir arī spēcīgs un dabīgs antioksidants, kas spēj pagarināt matu folikulu augšanas fāzi, tādējādi nodrošinot gan veselīgu galvas ādu, gan novēršot matu izkrišanu.

 

Matu eļļas - dabīga kosmētika bez minerāleļļām un ķīmiskām vielām

Pirms iegādājies matu eļļas, pārliecinies, vai to sastāvā nav minerāleļļas. MARUSHA Rozmarīna un Nīma matu eļļas sastāvā ir tikai dabīgi augu produkti – ekstrakti un eļļas - no tādiem augiem kā amla, nīms, avokado,  sezams, kokosriekstu eļļa, rozmarīns.

Vairums matu eļļu nesatur parabēnus, konservantus, minerāleļļu; tās ir bez krāsvielām, sulfātiem un ĢMO. Tās nav kaitīgas un ilgtermiņā neatstāj negatīvas blaknes uz galvas ādas un ķermeni kopumā.

Uzticamību tām vairo arī šī biznesa caurspīdīgums un atklātība. Ir veikti virkne pētījumu un izdoti plaši zinātniski raksti par šo tēmu - gan par terapijām, gan par dabīgiem kopšanas līdzekļiem un to augošo popularitāti, jo cilvēkiem pieaug sūdzību skaits par alerģijām, ekzēmām, kas radusies kā blakne no ķīmisko produktu lietošanas ilgākā laika periodā.

Pasaulē aug pieprasījums pēc Ājurvēdas augu eļļām, piemēram, Amlas, un dažādu citu augu matu eļļām, jo tās tiek lietotas jau gadsmtiem ilgi un to ieguvumi ir plaši analizēti visā pasaulē.

Pirms iegādes pārliecinies, vai produktam nav pievienotas smaržvielas. Dabīgai matu eļļai ir pievienotas ēteriskās eļļas un augsti spiestas augu eļļas. Matu EKO eļļām ir specifiska, augiem raksturīgā smarža, kura nomierina, veicina matu ataugšanu, uzlabo asins cirkulāciju galvas ādā. Smaržu rada nerafinētās eļļas un ekstrakti, kas nav attīrīti un filtrēti un saglabā auga labās īpašības, kas stiprina un veicina matu augšanu.

Pieprasīta vieglā matu eļļa jeb matu serums matu augšanai ar rozmarīnu, avokado un kokosriekstu eļļu

 

Matu eļļas lietošana - regulāri vismaz vienu reizi nedēļā

Kā jebkurš kosmētikas produkts, arī matu eļļa jālieto piesardzīgi, proti, vispirms nepieciešams to notestēt, nelielā daudzumā to uzklājot uz ādas. Ieteicams pārbaudīt, vai matu eļļa ir testēta uz jutīgas ādas.

MARUSHA Rozmarīna un Nīma matu eļļa ir dermatoloģiski testēta uz visiem ādas tipiem, arī jutīgas ādas, un testos pierādīts, ka to drīkst lietot visiem ādas tipiem un arī uz jutīgas galvas ādas. 

Lai būtu rezultāti, matu eļļu jālieto vismaz vienu reizi nedēļā. Būtu ieteicams to lietot divas reizes nedēļā, tādējādi ātrāk sasniedzot redzamu rezultātu.

Pirms iegādājies matu eļļu, vienmēr iepazīsties ar lietošanas pamācību, sastāvu un noskaidro, kādam mērķim tā paredzēta. Lai matu eļļa dotu gaidīto efektu, tā jālieto regulāri un ilgāku laika periodu. Piemēram, lai redzētu matu ataugšanas pozitīvo efektu, nepieciešami vismaz 3-5 mēneši, kuru laikā eļļa jāklāj regulāri.

Klīniskie pētījumi liecina, ka MARUSHA Rozmarīna eļļa matu augšanas rezultātu uzrāda pēc 3 - 4 mēnešiem, kad redzami jauni atauguši matiņi līdz 1 cm garumā.

 

Marusha Rozmarīna Matu ārstnieciskā eļļa – dermatoloģiski un klīniski testēta efektīva 100% dabīga barojoša un mitrinoša matu eļļa ar Rozmarīnu, Nīmu, Amlu un kokosriekstu eļļu

Zīmola “Marusha” ražotā Matu eļļa ar Rozmarīnu ir 100% dabīga, bagātīga vieglā eļļa, kura satur 14 dabīgas un augsti spiestas augu BIO eļļas un ekstraktus. Tā ir dermatoloģiski testēta un piemērota arī jutīgai galvas ādai.

MARUSHA Matu eļļa ar Rozmarīnu un Nīmu sastāv no eļļām ar zinātniski pierādītu efektivitāti matu augšanas stimulēšanā un veselīgas galvas ādas uzturēšanā. Tā paredzēta visiem ādas tipiem. 

Klientes pieredze - kā 3 mēnešos ataudzēt matus ar MARUSHA Rozmarīna eļļu.

MARUSHA augu eļļu maisījums palīdz, pirmkārt, uzturēt veselīgu galvas ādu, kas ir pirmais nosacījums veselu un biezu matu augšanai, un , otrkārt, pabaro, spēcina matu saknes, stimulē matu ātrāku augšanu, palīdz augt bieziem un stipriem matiem, novērš blaugznas un matu šķelšanos un sausumu, dod matiem mirdzumu un veselīgu izskatu.

MARUSHA ražotajai Rozmarīna un Nīma matu eļļai ir rozmarīnam, piparmētrai un nīmam raksturīgā smarža un tā nepadara matus smagus. Pēc mazgāšanas mati izskatās veselīgi, tie ir mīksti un viegli, savukārt galvas āda ir pabarota un mīksta. Īpaši piemērota sausiem, bojātiem, bieži krāsotiem matiem, kā arī sausai un problemātiskai galvas ādai. 

 

Rozmarīna eļļa matiem - līdzeklis pret matu izkrišanu

2015.gadā veiktie klīniskie pētījumi (publicēti PubMed) liecina, ka Rozmarīna eļļa ir tikpat efektīva kā Minoxidil jaunu matu augšanas veicināšanā un matu izkrišanas novēršanā.

Savukārt 2014.gadā veiktie pētījumi (ko veikusi Korean Society of Toxicology)  apliecina, ka Piparmētras eļļa palielina matu folikulu skaitu, folikulu dziļumu un veicina matu augšanu.

 

Matu eļļas lietošana

MARUSHA Rozmarīna un Nīma matu eļļa lieto vismaz vienu reizi nedēļā. Pēc uzklāšanas paturi to vismaz 2 stundas. Pirms lietošanas pārliecinies (notestē uz ādas), vai ādai nav jūtība pret ēteriskām eļļām vai citām sastāvdaļām.

efektīvas matu eļļas pret matu izkrišanu un matu augšanai

Foto: MARUSHA Rozmarīna matu eļļa

 

Kā lietot matu eļļu?

Pirmkārt, uzpilini uz rokām un tad uz sausas galvas ādas dažas eļļas pilītes (8 -10 pilītes), iemasē to ar pirkstiem problemātiskajās galvas ādas vietās (masē līdz iesūcas, masē 10 minūtes). Uzklāj eļļu arī tajās vietās, kur mati vairāk krīt. Otrs variants ir pilināt eļļu ar pipeti uzreiz uz sausas galvas ādas un tad ar pirkstiem iemasēt to ādā. Otrkārt, iepilini eļļu sausajos matos (kur nepieciešams) un matu galos. Treškārt, paturi eļļu matos 2-3 stundas un tad to izmazgā ar dabīgu šampūnu un vieglu kondicionieri. Ja matu eļļu atstāj ilgāk par 8 stundām, tad tai ir tendence uzkrāt matos netīrumus.

Pēc izmazgāšanas mati ir mīksti, maigi, matu gali izskatās veseli un spīd; galvas āda ir mīksta, maiga, pabarota.

 

Matu eļļa - līdzeklis bārdas augšanai un kopšanai

MARUSHA Rozmarīna Matu eļļa ir izmantojama arī vīriešiem bārdas augšanai un kopšanai. 

Rozmarīna eļļa var būt labvēlīga matiem un galvas ādai, pateicoties tās dažādajām īpašībām, piemēram, pretiekaisuma, pretsēnīšu un antioksidanta iedarbībai. Tiek uzskatīts, ka tas uzlabo cirkulāciju apgabalā, kur tas tiek uzklāts, var veicināt matu augšanu. Rozmarīna eļļa var palīdzēt arī cīņā ar blaugznām un citām galvas ādas problēmām. 

Piemērojot šo loģiku bārdas augšanai, tā var būt noderīga, lai veicinātu veselīgāku bārdu padarot bārdu biezāku un dzīvīgāku, uzlabojot pamatā esošās ādas veselību un asinsriti.


Atpakaļ uz bloga rakstiem

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.